VoluitZijn

Arjan Huizinga en Esther van Hoef
Vinea wine events
23 mei 2019
Jet Aerts
Yoga-Ajna
9 mei 2018

Jasmin Vogeley

Als psycholoog en trainer help ik mensen die vastlopen in de dagelijkse drukte weer bij zichzelf te komen. Ik begeleid mensen die plezier en uitdaging in hun leven missen en verlangen naar meer energie en levensvreugde. Mensen die te veel in hun hoofd zitten help ik het contact met hun gevoelswereld te herstellen zodat zij weer meer innerlijke rust ervaren. Ik help mensen hun innerlijke verlangens te ontdekken zodat zij keuzes gaan maken die écht bij hen passen – voor een leven vol energie en passie.

Omdat ik als psycholoog én energetisch therapeut zowel wetenschappelijk als spiritueel ben geschoold kan ik je een holistische aanpak bieden – inzichtgevend én ervaringsgericht. Ik leer je rust en ruimte creëren voor jezelf en laat je zien hoe jij je dromen waar kunt maken. Verlang je naar een leven vol energie en passie, en vraag jij je af hoe je dat kunt bereiken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je bent van harte welkom!

Bedrijfstak

Gezondheid, wellness & fitness

Specialisaties

ACT (acceptance commitment therapy), EFT (emotion focused therapy), relatietherapie, energetisch lichaamswerk, mindfulness, e-health.