Man en Paard Coaching

Anita Stegwee
Leads & Meets
21 februari 2018
Marianne Brugge
Marianne Brugge
4 februari 2020

Hester Stasse

Het is mijn passie om mensen en paarden te motiveren om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen. Ik heb me gespecialiseerd in zowel het gedrag van mensen als van paarden, en daarnaast de manieren waarop paard en mens elkaars gedrag positief kunnen beïnvloeden.

Bij de ondersteuning van mannen en vrouwen die worstelen met hun hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en/of stressniveau zet ik regelmatig paarden in als klankbord. Dit zorgt ervoor dat we sneller tot de kern van het probleem komen. Hierdoor kunnen ze sneller stappen zetten om de touwtjes van hun leven weer in eigen handen te nemen, in plaats van geleefd te worden door de verwachtingen van de maatschappij en hun directe omgeving.

Daarnaast begeleid ik paardeneigenaren die de communicatie met hun paard of pony willen verbeteren. Ik maak zowel het paard als de eigenaar bewust van wat ze elkaar proberen te vertellen en help ze door middel van gerichte trainingen om weer op een lijn te komen. Het resultaat is een ontspannen paard en een ontspannen eigenaar, die samen allerlei situaties weten te overwinnen.

Neem graag contact op, dan help ik ook jou en/of je paard om weer lekker in je vel te gaan zitten.

Bedrijfstakken

Gezondheid, wellness & fitness, Zakelijke dienstverlening

Specialisaties

Coaching van Hoogbegaafden/Hooggevoeligen, Personal Coaching, Stresscoaching, Coaching met Paard als Spiegel, Begeleiding van Paardeneigenaren, Gedragstraining voor Paarden, Paardengedragstherapie