Debad en Ibah

Peter Pouwels
Coaching en Training Peter Pouwels
21 februari 2018
Annemiek Sterken
Dream Result
10 januari 2018

Tamar van Tuijl

Debad staat voor 'Debiteuren Adviesbureau' en dat is wat wij zijn. Wij helpen bij het inrichten van uw debiteurenbeheer, het selecteren van een goede kandidaat voor de invulling van uw debiteurenbeheer vacature, hands-on-ondersteuning en interim dienstverlening van het verzenden van de herinneringen tot aan het verzorgen van het gehele juridische incasso traject of leiding geven aan uw creditmanagement organisatie.

Wij verzorgen Debiteurenbeheer en desgewenst ook nog aanvullende Incasso werkzaamheden. Met 4 dames die allemaal vol gas geven en eerder vliegen vangen met stroop dan met azijn, blijken we zeer effectief te zijn. Bij u op kantoor of vanuit ons eigen kantoor pakken wij de telefoon en bellen met uw klant. Ons doel is, zo snel mogelijk die betaling binnen kletsen en ook oog houden voor de klant relatie. Wij laten uw klant, met een smile doen wat ie eigenlijk niet wil, op een moment dat hem helemaal niet uit komt zonder dat hij dat zelf vervelend vindt: betalen! Eens gratis en vrijblijvend kennis maken? Wij zijn slechts één telefoontje weg...

Bedrijfstak

Financiële diensten

Specialisaties

Administratie & advies, debiteurenbeheer, gratis minnelijke incasso, interim creditmanagement, interim debiteurenbeheer.