Coaching en Training Peter Pouwels

Monique Martens
Bij Websites
10 januari 2018
Tamar van Tuijl
Debad en Ibah
10 januari 2018

Peter Pouwels

Ik begeleid mensen die vastgelopen zijn in het leven, uit balans, die worstelen met waar ze nu staan of waar ze naar toe willen en die daarbij een helpende hand nodig hebben. Dit kan zijn in de eigen omgeving of op het werk.

Waarin ik me onderscheid is dat ik hierbij volop gebruik kan maken van mijn eigen levenservaringen; ik heb het zelf meegemaakt, ik ken de worstelingen, de onmacht, de valkuilen, maar vooral ook de weg hieruit, de mogelijkheden, de potentie die in ieder van ons ligt.

Mijn kwaliteiten zijn aandachtig luisteren zonder oordeel, nieuwsgierig onderzoekend, goed kunnen visualiseren en dingen inzichtelijk maken.

Centraal in mijn coaching en training staat Mindfulness; het leven in het hier en nu, met aandacht en compassie, voor de ander maar vooral ook voor jezelf. Kernwoorden hierin zijn Rust, Aandacht, Acceptatie, Ruimte, Beweging.

Mijn persoonlijke waarden hierbij zijn dat ieder mens recht heeft op geluk in zijn of haar leven en dat ik daar zoveel mogelijk een bijdrage aan wil leveren.

Dus worstel je ergens mee, voel je je niet in balans, niet in je eigen kracht staan, neem dan contact met me op. Bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Bedrijfstak

Gezondheid, wellness & fitness; zakelijke dienstverlening

Specialisaties

Coaching en Mindfulness Training.