AdviZorg Advies & Organisatie

Marcella Barella
Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella
10 januari 2018
Gabriele van Emmerik
Atelier Gabriele
26 november 2018

Ivon van der Pasch

Graag vertel ik u wat AdviZorg Advies & Organisatie voor u kan betekenen op het gebied van kwaliteit, Arbo & milieu of de organisatie van uw bedrijf, instelling of huishouden en administratie. Zowel organisaties als particulieren kunnen bij mij terecht voor advies en begeleiding.

Organisaties

AdviZorg adviseert en begeleidt bij het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteit-, Arbo- & milieuzorgsystemen. Ook het organiseren van uw bedrijf of instelling behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een no-nonsense systeem waarin alle basiszaken geregeld zijn zonder overbodige ballast, dan bent u bij AdviZorg aan het juiste adres!

Particulieren

Wilt u overzicht en orde creëren in uw huis of administratie, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen en hoe u het beste te werk kunt gaan? Of bent u zelf al diverse malen begonnen met het opruimen en (re)organiseren van uw spullen, huishouden of administratie, maar lukt dit steeds niet? AdviZorg biedt haar diensten als Professional Organizer ook aan voor particuliere die dit probleem willen aanpakken met een blijvend resultaat, zodat u meer rust in uw hoofd en ruimte in uw huis krijgt.

Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd e-mailen of bellen. Ik sta u graag te woord.

Bedrijfstakken

Zakelijke dienstverlening

Specialisaties

Kwaliteits-, Arbo- & Milieuzorgsystemen, Advies Managementsystemen, ISO 9001, ISO 14001, VCA, CO2, PSO, KAM.