Maandelijkse Open Coffee maart 2019 mèt presentatie!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandelijkse Open Coffee maart 2019 mèt presentatie!

11 maart 2019 van 09:00 tot 11:00

netwerken bij Open Coffee Best

Let op: vanwege carnaval is de bijeenkomst deze maand op de 2e maandag van de maand in plaats van de 1e maandag van de maand!

En: deze maand is de bijeenkomst op een andere locatie!

Wil jij ook andere ondernemende mensen uit Best en omgeving leren kennen? Kom dan gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kopje koffie (of thee 😉 ) bij onze maandelijkse Open Coffee bijeenkomst.

Deze Open Coffee Best bijeenkomst vindt plaats bij C’Park Bata in Best (en dus NIET bij Quatre Bras deze maand!).

Rond kwart voor 10 – 10 uur is er een kort woordje door de organisatie. Soms maakt één (of twee) van de deelnemers gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijf of een ander onderwerp dat hen bezighoudt in de etalage te zetten en heel kort toe te lichten. Wil jij ook een keer op de ‘virtuele zeepkist’ plaatsnemen? Laat het ons dan weten!

De opkomst is gemiddeld zo’n 20 à 25 deelnemers. Over het algemeen zijn er iedere maand wel nieuwe deelnemers aanwezig. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt en zoals in je agenda past: de in- en uitloop is flexibel. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Presentatie

Deze keer is er voor de liefhebbers de gelegenheid om de presentatie ‘Instant Zelfvertrouwen’ bij te wonen. Deze presentatie wordt gegeven door Hester Stasse van Man en Paard Coaching.

Hester Stasse van Man en Paard Coaching

Hester Stasse van Man en Paard Coaching

Waar gaat de presentatie over?

Heb jij ook van die momenten waarop het je even tegenzit? Met je bedrijf of privé? En zou je dan het liefste willen dat je een flesje zelfvertrouwen zou kunnen halen in de winkel? Eén slok en al je problemen, belemmerende gedachten en beren op de weg als sneeuw voor de zon verdwenen. Vervolgens zou je binnen de kortste keren wel je doel bereiken.

Klinkt ideaal, nietwaar? Dan is er goed nieuws, want instant zelfvertrouwen bestaat gewoon. Onder andere topsporters maken er veel gebruik van om hun dromen waar te maken.

Hester Stasse van Man en Paard Coaching (bekijk ook haar profielpagina) heeft ruime ervaring met het gebruik van zelfvertrouwen uit een flesje en helpt zowel ondernemers als particulieren om hun eigen succesformule te brouwen. Tijdens de presentatie laat ze je kennismaken met een aantal concrete ingrediënten die je direct kunt toepassen om ook jouw zelfvertrouwen op te krikken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op maandag 11 maart naar C’Park Bata in Best en neem het recept voor je eigen succesformule mee naar huis.

De presentatie begint rond 10.00 uur en duurt ca. 30 à 45 minuten.

Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
11 maart 2019
Tijd:
09:00 tot 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

C’park Bata
Europaplein 1
Best, 5684 ZC Nederland
+ Google Maps