Open Coffee netwerkwandeling juni 2021

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee netwerkwandeling juni 2021

10 juni van 09:00 tot 10:30

Op pad met Open Coffee Best

Om de ondernemers en andere ondernemende mensen uit Best en omgeving toch de gelegenheid te bieden om weer eens te kunnen netwerken, hebben we iets nieuws bedacht: we gaan samen wandelen! Zo kunnen we elkaar toch ontmoeten, contacten leggen en inzichten en ideeën uitwisselen.

In april, mei en juni (2021) gaan we uitproberen of er voldoende animo is om elkaar in de Bestse natuur te ontmoeten in plaats van bij de ons bekende locaties.

We zullen ongeveer 1 à 1,5 uur wandelen inclusief een koffie- of theepauze (koffie of thee breng je zelf mee!). Het gaat in onze wandelingen niet om zo snel mogelijk zo ver mogelijk te lopen. Het voornaamste doel is samenzijn!

Kom op tijd!

Normaal gesproken is er vrije in- en uitloop en kan iedereen komen en gaan wanneer hij of zij wil. Met een wandeling gaat dat natuurlijk niet. We verzamelen vanaf 9.00 uur en vertrekken stipt om 9.10 uur. Kom dus op tijd! En vergeet niet om je eigen koffie of thee mee te brengen.

Locatie voor juni

We verzamelen bij de Carpoolplaats A50, Dutmellapad, Son (Oud Meer).

Plan je route via Google Maps.

Corona maatregelen

Ook tijdens de wandelbijeenkomsten hanteren wij de Corona maatregelen. Het belangrijkste is: als je ziek bent blijf je thuis en houd 1,5 m afstand. Afhankelijk van het aantal mensen dat meedoen, zullen we de groep in kleinere groepjes verdelen van maximaal vier mensen.

Wij hopen op een grote opkomst!

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
09:00 tot 10:30
Evenement Categorie:

Locatie

Carpoolplaats A50
Dutmellapad
Son, 5691 NN Nederland