Aanmelden ondernemersplatform

Meld je aan voor je eigen (gratis) profielpagina...

...en breng ons Ondernemersplatform tot leven!

Wat houdt het in?

De Profielpagina van Open Coffee Best biedt alle ondernemers in Best de mogelijkheid om zichzelf bekend te maken aan andere bedrijven in Best en omgeving, zodat zij makkelijker vindbaar zijn wat betreft hun expertise.

Op basis van je foto, naam, bedrijfsnaam en diverse gegevens (ook m.b.t. je vakgebied en disciplines) kun je je eigen bedrijf presenteren. Hierdoor word je vindbaarder voor andere bedrijven. We roepen iedereen op om de link naar deze Profielpagina zoveel mogelijk te verspreiden tijdens alle contacten met andere bedrijven, zodat iedereen met een Profielpagina snel meer bekendheid krijgt. Ook kun je nog eens terugkijken en/of nazoeken wie wat in huis heeft en dus ook zien welke persoon van toegevoegde waarde kan zijn in jouw eigen bedrijfsvoering.

Wie kan zich aanmelden?

Iedere ondernemer, MKB-er, ZZP-er en ondernemende persoon in Best en omgeving die interesse heeft om te netwerken met andere ondernemers in Best en omgeving.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in voor je eigen (gratis) profielpagina en breng ons Contact Platform tot leven!

Aanmeldformulier profielpagina

NB:

 • Velden met een * zijn verplichte velden.
 • Voor een correcte verwerking van je aanmelding en het zo compleet mogelijk weergeven van je profiel, verzoeken wij je vriendelijk dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
 • Nieuwe aanmeldingen worden ongeveer één keer per week verwerkt (onder voorbehoud).

  Akkoord i.v.m. privacy wetgeving (AVG)

  Uiteraard gebruiken wij de door jou beschikbaar gestelde gegevens voor publicatie op het ondernemersplatform van de website van Open Coffee Best. Daarnaast zullen wij deze informatie niet verspreiden noch verkopen. Wij houden net zo min van spam als jij! Zie ook onze privacyverklaring.

  Media

  Foto van jezelf (min. 300x300px, max 1MB) *

  Bedrijfslogo (min. 300px breed, max 1MB)

  Persoonlijke en contactgegevens

  Naam *

  Bedrijfsnaam *

  Beschrijving bedrijf en/of elevator pitch * (max. 1200 tekens)

  Nog 1200 tekens over.

  Adres

  Postcode en plaats

  Telefoon

  Mobiel

  E-mail *

  Website

  Facebook pagina

  LinkedIn profiel

  Bedrijfstak * (max. 3)
  Financiële dienstenGezondheid, wellness & fitnessHoreca & toerismeInternetKleding & modeMarketing & reclameOverheidWoninginrichtingZakelijke dienstverleninganders, nl.

  Specialisaties (max. 10, gescheiden door een komma)

  Heb je nog een opmerking of vraag voor ons?