Best Lekker komt terug, en hoe!

Beste leden van de Open Coffee,Best Lekker

 

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor Best Lekker van 22 t/m 25 juni 2017. We zouden het gezellig vinden om dit dorpsfeest samen met u te vieren. Hoewel Brabantse gezelligheid nog steeds boventoon voert, is er veel veranderd ten opzichte van de voorgaande edities.  Zo wordt niet alleen de Koetshuistuin omgetoverd tot een proeverij- en evenementenplein, maar betrekken wij ook het dorpsplein bij het evenement.

 

Best Lekker borrel

Elke dag vindt van 16.00 uur tot 19.00 uur in de Speciaal bierentuin de Best Lekker Borrel plaats. Donderdag 22 juni is de openingsdag en richten we ons voornamelijk op netwerkclubs en bedrijven. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de andere dagen.

Gewoon gezellig borrelen, met wat lekkere live muziek op de achtergrond en een hapje op z’n tijd. Deze borrel is toegankelijk voor iedereen. Van collega’s tot vrienden.  Je kunt voor €35,00 p.p. €40,00 euro aan munten krijgen en er zitten hapjes bij inbegrepen. Lijkt het jullie leuk om je hiervoor aan te melden? Stuur dan een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In de bijlage vinden jullie nog veel meer informatie over Best Lekker; het pop up restaurant, de foodtrucks, het speelplein, het speciaal bierenterras, het programma en openingstijden.

We kijken erg uit naar jullie komst en we hopen er samen met jullie een onvergetelijk dorpsfeest van te maken!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan horen we het heel graag. Bel naar 06-10445217 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS. De entree is gratis elke dag

 

Met gastvrije groet,

De organisatie van Best Lekker

Koen Hoeben

Brian Vriens

Danny Canters

Jan Molenbroek

Sophie van Genugten