Open Coffee Profielpagina (meld je nu gratis aan)

Gratis zichtbaar voor potentiële klanten

Op de Profielpagina van Open Coffee Best zijn tot nu slechts een handjevol aanmeldingen te zien. Veel te weinig om er serieus werk van te maken. En dat is jammer, want bij een breed gebruik kunnen potentiële klanten jou makkelijker vinden. Dan loont het voor hen de moeite om ook even op de site van Open Coffee te kijken of er een geschikte kandidaat in de buurt zit. Als extra stimulans maken wij deze dienstverlening nu gratis.

Het idee achter de Profielpagina is dat dit de deur moet zijn om alle zelfstandige professionals uit Best in één keer te bereiken. Bedrijven kunnen er terecht, die op zoek zijn naar een adviseur (op allerlei terrein), of een tekstschrijver, of een interieurspecialist, of een executive search bedrijf, of een … etc. De verwachting is dat die bedrijven op dit moment buiten Best die ondersteuning zoeken. Maar dat hoeft dus niet; er zit er immers ook één in Best.

De mensen die nu hun profielpagina hebben laten maken en daar 10 Euro voor betaald hebben, krijgen hun geld automatisch terug. Hun profiel blijft wel gewoon zichtbaar. Iedereen die nu een Profielpagina wil maken, kan dit zelf doen. Even klikken op de knop “aanmelden Profielpagina” onder de knop Profielpagina is genoeg om het invulscherm tevoorschijn te halen. Als je klaar bent, verstuur je de pagina. Manuel Putmans moet dan nog een akkoord-vinkje aanklikken en je profiel is gepubliceerd. Zo eenvoudig werkt het. Het is aan jullie of je er wel of geen gebruik van maakt.

Als er tenminste 50 profielen gepubliceerd zijn, gaan wij aan de slag om dit bekend te maken bij de bedrijven in Best. Zodat zij daar gaan zoeken als zij behoefte hebben aan ondersteuning. Mooi toch?!