Wie wil de ‘koffiekar’ gaan trekken?

Het huidige kartrekkersteam van Open Coffee Best bestaat uit voorzitter Wim van Gennip en Manuel Putmans, Hans Rufi en Monique Verhoof.koffiekar

 

Wim heeft aangegeven dat hij zijn inspanningen voor Open Coffee Best binnenkort wil beëindigen en zijn voorzitterszetel beschikbaar stelt. De afgelopen twee jaar zijn verschillende enthousiaste plannen en ideeën ontwikkeld, samen met de overige kartrekkers. De respons vanuit de leden is ronduit tegenvallend en sloten deze plannen en ideeën dus kennelijk onvoldoende aan bij de behoeften. Denk hierbij aan het Platform en de diverse kennis sessies, die georganiseerd zijn.

 

Omdat ook Manuel en Hans hebben aangegeven om hun moverende redenen hun kartrekkersrol te willen overdragen, zijn wij dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste ondernemers die deze rol van hen willen overnemen.

Zij zullen onder andere de opkomst van de Open Coffee Best bijeenkomsten op moeten pakken. De afgelopen maanden zijn de bijeenkomsten namelijk zeer matig bezocht, veelal door dezelfde ondernemers.

 

Wij hopen dat jullie serieus willen nadenken over jullie mogelijkheden. De tijdsbesteding is afhankelijk van jezelf en bepaal je dus geheel zelf (in overleg met je collega kartrekkers uiteraard!).

Wij rekenen op jullie.

 

Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel met Wim (06-53221862) voor meer achtergrondinformatie.

Hartelijk dank.

 

Wim – Manuel – Hans - Monique