Netwerken onder het motto 'geven loont'. Dat is BNI!

BNI is een wereldwijde netwerkorganisatie die anders is dan alle anderen. Geen massale bitterballenborrels waar je maar moet hopen dat je iemand tegen het lijf loopt die interessant is voor jouw bedrijf, maar een wekelijkse ontbijtsessie met een vaste groep ondernemers, zakenmensen en vrije beroepsbeoefenaars die elkaar écht leren kennen en een duurzame relatie met elkaar aangaan.

Van elke branche/specialisatie kan er slechts één afgevaardigde lid worden van de groep. Zodra leden in hun netwerk een koopsignaal herkennen dat interessant is voor een medelid dan proberen zij de mogelijke klant met het desbetreffende lid in contact te brengen. Dit noemen wij een aanbeveling. Als je lid bent van BNI is het dus net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Voor veel ondernemers is mond tot mond reclame nog altijd de beste vorm van reclame.

 

De filosofie van BNI is dat geven loont. Deel je jouw ideeën, contacten en netwerk met de andere leden, dan doen zij hetzelfde voor jou. En dat werkt, want in 2016 hebben de leden van BNI in Nederland elkaar 123.069 aanbevelingen gegeven die hebben geresulteerd in meer dan 140 miljoen Euro (!) aan extra omzet.

Recent heeft BNI een nieuwe groep opgericht in Best onder de naam BNI Quatre Bras. De groep heeft nog ruimte voor nieuwe leden, onder andere in de branches marketing, ICT, hoveniersbedrijf, schildersbedrijf, secretarieel, coaching, installatietechniek, massage/schoonheidsspecialist en slijterij/delicatessen.

 

Benieuwd of BNI ook iets voor jou is? Kijk snel op de website en kom vrijblijvend een keertje langs:

http://www.bni-brabant.nl/coregroupdetails.php?coreGroupId=22655&t=02c28d92a3418d5005a933540c85395b484b7fd5bba7fa073949e0d0f8b90339&name=BNI%20Topo%20Best

 

Heb je nu al vragen? Stel ze dan gerust. Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot snel!

 

Inge Beulen

 

Advocaat bij Turnaround Advocaten

Lid van BNI Quatre Bras Best