Workshop 13 maart 2017

Op maandagavond 13 maart 2017 organiseert Open Coffee Best wederom een workshop.workshop

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op twee onderwerpen, namelijk de effectiviteit van de inzet van social media en effectief debiteurenbeheer.

Twee op het oog verschillende zaken die toch veel overeenkomsten blijken te hebben....namelijk effectiviteit!

 

We geven je een kleine introductie van beide onderwerpen:

 

Inzet Social Media Top of Flop 

Social Media wordt een grote invloed toegedicht, zowel in het persoonlijke leven als tegenwoordig veel meer ook in het zakelijke leven. Je product/dienst wordt meer bekend en gaat beter verkopen. Maar, is dat ook zo? Wim van Gennip schreef zijn derde boek en heeft hiervoor de bekendmaking en promotie voor een groot deel via Social Media laten verlopen. Tijdens de workshop geeft hij inzicht in doelen en resultaten. Bedoeld voor anderen om er van te leren.

 

Spreker is Wim van Gennip

 

 

Effectief debiteurenbeheer

Meer dan de helft van de faillissementen in ons land is te wijten aan slecht debiteurenbeheer. Klanten die niet of niet op tijd betalen, vormen een serieuze bedreiging voor de continuïteit van de organisatie en de nachtrust van de ondernemer. Onnodig, als het debiteurenbeheer professioneel is ingericht. Maar hoe doe je dat? Valt er bij u iets te verbeteren aan het debiteurenbeheer? Wilt u dat ook graag eens van een professional horen die al 25 jaar in dat vak zit? Dat kan!

 

Wij bespreken onderstaande punten en er is ook voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen:

         - De ‘do’s and dont’s binnen het debiteurenbeheer

         - Het nut van algemene leveringsvoorwaard

        - De toegevoegde waarde van het incassobureau

        - Wat doet de gerechtsdeurwaarder?

 

  Spreker is  Tamar van Tuijl-Vermaas | Sr. Creditmanager bij Debad B.V.

 

 

De workshop wordt gehouden in Restaurant Quatre Bras - Nieuwstraat 79 te Best, start om 19.00 uur en zal rond 21.30 uur eindigen.

Voor € 5,-- per persoon is er een onbeperkt koffie/thee en water arrangement beschikbaar.

Omdat wij graag willen weten hoeveel bezoekers wij mogen verwelkomen, ontvangen we graag vooraf jullie aanmeldingen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..