TrueNature Acupunctuur Best

Ton Baggen

TrueNature Acupunctuur Best is een praktijk die gespecialiseerd is in Traditionele Chinese Medicine (TCM), hieronder verstaan we acupunctuur, Chinese kruiden, moxa en cupping. TrueNature Acupunctuur Best onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van zijn cliënten en streeft naar een open en langdurige relatie met zijn cliënten. TrueNature Acupunctuur Best analyseert uw persoonlijke leefwijze en leefstijl om alle facetten aan te pakken die ervoor kunnen zorgen dat u zich lichamelijk of emotioneel niet lekker voelt. TrueNature Acupunctuur BestBij TrueNature Acupunctuur Best kunt u terecht voor behandeling van allerhande klachten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aandoeningen die gediagnosticeerd zijn door uw huisarts of specialist, lichamelijke klachten aan uw hoofd, huid, organen, spieren en botten. Alsmede emotionele klachten zoals hulp bij de verwerking van bv. boosheid, angsten, slapeloosheid, verdriet, piekeren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht voor de wens om uw gezondheid op peil te houden, uw weerstand te verhogen, aanvullen van uw energiepeil of voor hulp bij stoppen met roken of afvallen, etc. Acupunctuur kan heel goed preventief worden gebruikt. Heeft u bijvoorbeeld last van hooikoorts dan is het veel effectiever om vóór het seizoen te beginnen met behandelen.

De klachten blijven dan vaak weg of zijn een stuk minder hevig. Veel mensen ervaren dat acupunctuur uitkomst kan bieden wanneer het westers medische traject op een dood spoor dreigt te raken en wanneer u niet van uw klachten afkomt. Ook biedt acupunctuur serieuze hulp bij (chronische) pijnklachten waarbij enkel pijnstillers worden voorgeschreven en niet gekeken wordt naar de bron van de oorzaak van deze pijn.

TrueNature Acupunctuur Best

Adres

  • Straat & huisnummer: De Ronde 12-14
  • Postcode: 5683 CZ
  • Plaats: Best

Contact

  • Telefoon: 06-51075869
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.