IK maakt het makkelijker

IK maakt het makkelijker

Ingrid Polman-Keijzer

Ben jij de ondernemer met meer ambitie dan tijd? Ik ben er van overtuigd dat ik het je makkelijker kan maken!

Administratie en Advieskantoor M. Barella

Administratie en Advieskantoor M. Barella

Marcella Barella

Bedrijfseconomisch adviseur voor MKB en ZZP | Ontzorgen door te ontcijferen | FA fiscaal adviseur | NOAB gecertificeerd

Best Secretariaat

Best Secretariaat

Monique Verhoof

Freelance secretaresse die inzetbaar is voor tijdelijke, eenmalige of langdurige secretariële ondersteuning en secretariële ondersteuning op maat aanbiedt.

Debad  en IBAH

Debad en IBAH

Tamar van Tuijl-Vermaas

Debad staat voor 'Debiteuren Adviesbureau' en dat is wat wij zijn. Wij helpen bij het inrichten van uw debiteurenbeheer, het selecteren van een goede kandidaat voor de invulling van uw debiteurenbeheer vacature, hands-on-ondersteuning en interim dienstverlening van het verzenden van de herinneringen tot aan het verzorgen van het gehele juridische incasso traject of leiding geven aan uw creditmanagement organisatie.

Dream Result

Dream Result

Annemiek Sterken

Dream Result helpt bedrijven met optimalisatie van de bedrijfsresultaten: verander- en interim management, projectleiding, procesoptimalisatie en afstemming van de ICT met uw business. 

HomeMade Webdesign

HomeMade Webdesign

Manuel Putmans

HomeMade Webdesign is een eigentijds bedrijf met de nodige expertise. Naast webdesign hebben we namelijk ook de nodige bedrijfskunde- en marketingervaring in huis. Hierdoor kunnen we niet alleen mooie, maar bovenal functionele websites leveren.

Jolanda Vogels Interieurvormgeving

Jolanda Vogels Interieurvormgeving

Jolanda Vogels

Jolanda Vogels Interieurvormgeving specialist op het gebied van interieur & meubelontwerp. Zowel voor de particulieren als zakelijke markt voort zij haar projecten uit.

Kompaan bv

Kompaan bv

Leo Parren

interim management-sparring-partner-organisatiedeskundige-mediation-goederenstroombeheersing-verkkop van ijzerwaren-gereedschappen-bouwbeslag-woonaccessoires

KROS PP (Programma- & Projectmanagement)

KROS PP (Programma- & Projectmanagement)

Kristie van Os

Als kind wilde ik altijd een hotel aan de Côte d’Azur, vanwege het weer in Nederland en omdat ik graag mensen onbezorgd wilde laten genieten. In het werk heb ik het ontzorgen gevonden als interim-manager en/of coördinator.

Mijn Communicatie

Mijn Communicatie

Aafke van Veen

Mijn Communicatie helpt u bij het bouwen en verbeteren van uw WordPress website, het schrijven van uw teksten voor uw website, email nieuwsbrieven en blogs. Of heeft u een tekst opzet gemaakt maar twijfelt u aan de juistheid?

Project 01

Project 01

Wim van Gennip

Project 01 helpt bedrijven hun product-markt combinaties te versterken, vanuit het perspectief van de klant, wat leidt tot grotere klantenloyaliteit.

Rufi Advies

Rufi Advies

Hans Rufi

Organisatie Advies, Interim- en Projectmanagement.

Style & Color

Style & Color

Ik help mensen met het kiezen van de juiste kleuren en de juiste stijl in kleding waardoor ze een energiekere uitstraling hebben.

Styx Career Consult

Styx Career Consult

Ruud op den Kamp

begeleidingstrajecten die hoogopgeleiden ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan outplacement, reïntegratie tweede spoor, loopbaanbegeleiding, executive coaching en sollicitatietraining.

TrueNature Acupunctuur Best

TrueNature Acupunctuur Best

Ton Baggen

TrueNature Acupunctuur Best is een praktijk die gespecialiseerd is in Traditionele Chinese Medicine (TCM), hieronder verstaan we acupunctuur, Chinese kruiden, moxa en cupping.